APK keuring laten uitvoeren nabij Breda

Als inwoner van Breda uw personenauto laten keuren, is iets dat u het beste kunt overlaten aan een professionele garage. Een APK keuring dient namelijk veilig en op de juist manier te worden uitgevoerd, zodat uw voertuig gegarandeerd volledig betrouwbaar is. Zorg er daarom voor dat u uw APK voor personenauto’s laat uitvoeren door een ervaren autobedrijf dat BOVAG-erkend is en dat een goede service levert. U heeft dan de garantie op kwaliteit, maar ook op een voordelige APK keuring die op de door u gewenste datum kan worden uitgevoerd.

Een voordeel van ons erkende autobedrijf is dat wij niet alleen alles weten van een APK keuring voor auto’s, maar ook de keuringen van caravans en busjes voor u kunnen verzorgen. Ook voor voertuigen als caravans en busjes is een algemene periodieke keuring verplicht en bij ons kunt u daarvoor voordelig terecht!
Onze APK keuringen kunnen wij voor u combineren met een professionele roetmeting. Dit is een meting die in 1997 is ongevoerd voor voertuigen met een dieselmotor. De autokeurmeester controleert hierbij de roetdeeltjes in de uitlaatgassen die door de dieselmotor worden uitgestoten. Als de uitstoot te hoog is, dienen er aanpassingen aan de motor of uitlaat gedaan te worden, zodat de uitstoot binnen de wettelijke kaders blijft.

Wilt u graag advies op maat over het keuren van uw auto? Wilt u graag op korte termijn een afspraak met ons maken voor een professionele keuring van uw voertuig? Of wilt u liever meer informatie over de mogelijkheden die Autovakmeester A3 Jacobs te bieden heeft qua APK voor personenauto’s in Breda en directe omgeving? Neemt u dan telefonisch of via ons online-aanmeldformulier contact met ons op. Als APK-expert en autospecialist helpen wij onze klanten namelijk graag aan voertuigen die betrouwbaar en veilig zijn én die zo comfortabel mogelijk rijden. Graag tot ziens in onze vakgarage!